Политика

Политика и условия за ползване

С използването на сайта, Вие приемате и се съгласявате да спазвате тези условия.

Съдържание и информация за авторските права

Вие се съгласявате да не възпроизвеждате, разпространявате, продавате, препродавате или използвате за някакви търговски цели на съдържанието на сайта.

Вие се съгласявате да не се намесвате и да не нарушавате системите за сигурност или съдържанието на сайта

Информираност преди поръчка

Нашите потребители имат право да знаят всички данни за продукта преди да направят покупка. Ние се стараем да публикуваме цялата информация за всеки наш продукт, за да можете да направите информиран избор.
Все пак, ако сме пропуснали да спомене информация за конкретен продукт или желаете да направите запитване относно негова характеристика, опции, материали, поддръжка, аксесоари или допълнителни пособия, моля, не се колебайте да ни пишете, за да Ви дадем възможно най-точен отговор, според нашата информираност.

Как да поръчам

Поръчка може да бъде направена онлайн посредством уебсайта, както и по телефона. Минимално количество покани – 20 бр.

1. Изберете подходящите цветове, шрифтове и печат.

2. Добавете желаното количество в количката.

3. Поръчайте. Следвайте стъпките в Количката: (1) прегледайте поръчката (2) изберете куриер, вид доставка, адрес, желан текст на поканата, както и Ваши особености и забележки (3) изберете начин на плащане ( При лично предаване за град Варна е възможна само опция “Банков трансфер”, заплаща се капаро 50% по банков път, а останалата сума, при получаването ), (4) Попълнете в полето а бележки, желания от Вас текст на поканата (или изпратете файл на MS Word, с Ваш текст с желания шрифт на e-mail – mail@creativvo.com), (5) Прочете и приемете Условията за ползване и Накрая потвърдете поръчката чрез бутона “Поръчване”.

След поръчката ще получите имейл, за успешна поръчка. Ще се свържем с Вас, в рамките на деня.

4. И последно, получете продуктите от куриера и им се наслаждавайте.

При поръчка на персонализирани продукти, каквито са сватбените покани, се изисква капариране на поръчката в размер на 50% от нейната стойност.
След финализиране на поръчката, ще се свържем с Вас, в рамките на деня.

Ако желаете персонализирана мостра на покана, ще трябва да заплатите 8лв.(без включена доставка), сумата ще бъде приспадната ако след това направите поръчка над 150лв.

При желание можем да изпратим мостри на желани от Вас материали, ще заплатите само доставката, мострите са безплатни.

При възникване на въпроси, свързани с поръчка от нашия сайт може да ни пишете на e-mail: mail@creativvo.com или да звъните на телефон 0988 218 478.

Защита на личните данни
По време на регистрацията Ви запазваме информация за вашите Име, Фамилия, Град, и e-mail адрес. Запазената лична информация ще бъде използвана само и единствено за наши маркетингови и статистически цели и няма да бъде продавана и/или разпространявана на трети лица.

Доставка и срокове

Доставка 

Предлагаме доставка с куриер Еконт и Спиди, до офис или на адрес.

Цените варират в зависимост количеството покани (тежест и такса наложен платеж).

Обикновено до офис – 6.00-8.00лв., до адрес – около 10.00лв.

За почъчка на стойност над 200лв. доставката е безплатна.

Срок за изработка – от 3 до 10 работни дни в зависимост от поръчаното количество.

Връщане на продукти и рекламации
1. Потребителят може да откаже поръчани и доставени продукти в следните случаи:
1.1 видимо несъответствие на доставения продукт с поръчания, което може да се установи с обикновен преглед на продукта;
1.2 стоката е претърпяла дефект по време на транспортирането и клиента е констатирал дефекта пред куриера който е доставил стоката;
1.3 цената при доставка не отговаря на предварително договорената цена;
1.4 не е спазен срока на доставка;
Гореописаните рекламации важат към момента на получаване на поръчката. Извън изброените случаи, както и извън условията на чл.55 (ал.1) от ЗЗППТ, клиентът няма право да откаже да заплати и да върне доставена пратка. Ако желае да го стори няма право на възстановяване на заплатената сума и поема разходите за транспорт.

2. Когато стоката не съответства на поръчаната и това е невъзможно да се установи в момента на доставка, стоката се подменя без потребителят да заплаща допълнителни разходи.

3. При скрит дефект на продукта клиента има право на безплатна подмяна на стоката или отстраняване на дефекта.

4. По силата на член 55(ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 15 дни от датата на доставката, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани. Връщането на продуктите в този случай е за сметка на потребителя.

5. При поръчка изработване на продукт с унифицирана визия за чиято изработка са ползвани устни или писмени указания от страна на клиента и в последствие се получи разминаване в очакванията за визия – сайта не носи отговорност.

6. Съгласно чл. 57, т. 3 от Закона за защита на потребителя, правото на отказ на потребителя от договора от разстояние отпада, когато се касае за договори за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания.
Т.е. като клиент на Creativvo.com, Вие нямате право да върнете покани, които са напечатани по Ваше желание с желания от Вас текст. Вие можете да върнете само покани, които сте поръчали без отпечатване на текст. В тези случаи, разходите по връщането им ще са за Ваша сметка.